ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για την διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, το 5starbags.gr σας διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

Πληρωμή με μετρητά την ώρα της παράδοσης απευθείας στον courier. H μέθοδος αυτή δεν επιβαρύνει με πρόσθετο κόστος τα μέλη του 5starbags.gr.

Η πληρωμή με αντικαταβολή ισχύει μόνο για τις αποστολές εντός Ελλάδος. Πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον υπάλληλο της υπηρεσίας courier και δεν επιβαρύνεστε με επιπλέον έξοδα αντικαταβολής. Δωρεάν έξοδα αποστολής

ΑΛΛΑΓΕΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Αλλαγές γίνονται δεκτές με την προϋπόθεση ότι:

 • Επικοινωνήσατε μέσα σε 14 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ( 2610 279 176 ή support@5starbags.gr ).
 • Τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, δηλαδή να βρίσκονται στην αρχική τους (εργοστασιακή) κατάσταση.
 • Το προϊόν συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο.

Για την επιθυμία σας να αλλάξετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε στο (2610 279 176) αναφέροντας ημερομηνία/αριθμό παραστατικού αγοράς όπως και την αιτιολογία της αλλαγής εντός της ως άνω προθεσμίας. Αν το προϊόν που παραλάβατε δεν είναι αυτό το οποίο παραγγείλατε ( άλλος κωδικός, σχέδιο, χρώμα κλπ. ) η επιστροφή και η αποστολή του νέου γίνεται με έξοδα δικά σας όπως αν θέλετε να αλλάξετε το χρώμα ,το νούμερο, ή άλλο κωδικό.

– Σε περίπτωση λάθους παραγγελίας από εσάς, επιβαρύνεστε με τα έξοδα επιστροφής και αποστολής.
– Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι Φιλοποίμενος 43 ΠΑΤΡΑ 26 221

Στην περίπτωση που αδυνατείτε να παραλάβετε το προϊόν για οποιονδήποτε λόγο(ανύπαρκτη διεύθυνση, αδυναμία πληρωμής, δεν μπορεί να σας βρει το courier κ.α.)το προϊόν θα παραμένει στο κατά τόπους κατάστημα courier για 4 εργάσιμες μέρες και αν δεν μπορείτε να παραλάβετε εκ νέου τότε θα επιστρέφεται στην έδρα μας. Όμως σε περίπτωση επικοινωνίας σας με εμάς, με την σύμφωνη γνώμη μας μπορεί να παραταθεί η παράδοση του.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Επιστροφές γίνονται δεκτές με την προϋπόθεση ότι:

 • Επικοινωνήσετε μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
 • Τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, ή ότι βρίσκονται στην αρχική τους (εργοστασιακή) κατάσταση.
 • Το προϊόν συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο. Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε στο (2610 279 176) αναφέροντας ημερομηνία – αριθμό παραστατικού αγοράς όπως και την αιτιολογία της επιστροφής εντός της ως άνω προθεσμίας. Εφόσον κανονισθεί η επιστροφή, η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι Φιλοποίμενος 43 ΠΑΤΡΑ 26 221

Αν στείλετε μέσω courier, πρέπει να:

 1. Συσκευάσετε το προϊόν εκ νέου ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
 2. Τοποθετείστε μέσα στη συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει ένα έγγραφο στο οποίο μας παραθέτετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή.
  Αποστείλετε το δέμα.
 3. Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου. Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο (2610 279 176), είτε μέσω e-mail στο support@5starbags.gr.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως με τον τρόπο που επιλέξατε να πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 3 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Η επιστροφή μπορεί να γίνεται με πίστωση λογαριασμού σας που θα μας γνωστοποιήσετε.